torstai 18. kesäkuuta 2015

Jennan haastajatehistreenit 16.6

Viimeiset haastajien treeenit on nyt takana ja vauhdikkaan radan Jenna oli taas meille kehitellyt. Ohjasin esteet 1-4 putken puolelta. Nero haki koko treenin ajan tosi innokkaasti kepeille, vaikka se ei normaalisti niin teekkään. Meidän suurin ongelma kohta olikin heti kolmos hypyllä, kun Nero haki siitä suoraan kepeille eikä tullut ohjaukseen mukaan. kokeiltiin ensin vastaista kättä ja muutaman kerran palkkausta. Se sujuikin alkuun ihan hyvin, mutta loppu treenistä kun otettiin koko rataa uudelleen Nero alkoi taas hakemaan keppejä niin voimakkaasti, että jouduin tekemään 3 hypylle vastakännöksen.

7 hypyn jälkeen tein valssin. 10 putken jälkeen sai juosta kovaa, jos halusi keretä 11 ja 12 hyppyjen oikealle puolelle. 12 hypyn jälkeen Nero haki taas keppejä, joten jouduttiin sitä palkkaamaan muutaman kerran. Kolmelletoista tein valssin ja 14 hypyn jälkeen persjätön. 13 hypyllä valssi levisi alussa liikaa, jonka takia Nero ei tullut takaatyöntöön vaan jäi mun selän taakse. A:n jälkeen lähetys 18 putkeen ja 19 hypylle valssi. Siitä lähetys putkeen ja itse sai taas juosta 21 hypyn takaakiertoon.

Kontaktit ja lähtö sujuu nykyään tosi hyvin vaikka aina välillä saakin olla muistuttelemassa. Ollaan kyllä saatu tosi paljon hyviä vinkkejä tehiksen kouluttajilta ja kehitystäkin on tapahtunut. Kiitos tästä kaudesta Jenna ja muut kouluttajat, sekä tietysti muut tehisläiset!

Katariina & Nero


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti