keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Jennan vauhtibaana 26.5.2015

Tiistai-illan iloksi Jenna olikin kehitellyt meille vallan vauhdikkaan ratapläjäyksen. Rataantutustumisessa tosin meinasi alkuun nousta hikikarpalot otsalle ihan vaan tuskasta, kun samoilla esteillä pyöriminen aiheuttaa lievää oikosulkua ainakin allekirjoittaneen päässä. Tilanne ei kuitenkaan ollut lainkaan huolestuttava, kun sai sen lisänumeron messiin, eli pääsi koiran kanssa tulille. Meidän teemana oli tänään rimatreeni ja siinä onnistuimme hyvin.

Alussa ei mitään ongelmaa, kun vaan lähtee ajoissa liikkeelle kakkosen pakkovalssista ja koira irtoaa kepeille. Rallatuksen jälkeen kokeiltiin vähän pyörittelyä valsseilla 7-10 väliin, joka ainakin meillä toimi vallan loistavasti. Ratapiirroksesta poiketen muuten 8 hyppy suoritettiiin toiselta puolelta. Loppuradassa ei ollut mitään ihmeellisempää, pakkovalssi 17 putkelle ja toinen samanlainen tai japski 19 hypylle, josta sitten täysiä rytmittämään nätisti takaaleikkaus hypylle 24.

Vaikka päästiinkin nätisti nollalla ja hyvällä fiiliksellä baana kokonaankin läpi, keskityimme enemmän rimatreeniin pätkällä 12-15. Siinä sopivasti ohjaajan linja vähän häiritsee koiraa 14 hypyllä takaakiertoon painaessa, joten vahvistettiin sitten koiralle huolellisuutta keskittyä hyppyyn siitäkin huolimatta. Toinen haastava rima on takaakierto 15, jossa koiralta vaadittiin fokusta omaan tekemiseen eikä kipparin tuijottamiseen.

Kaikenkaikkiaan siis superhauska treeni, jossa me pääsimme toimimaan omalla osaamisaluueella kokoajan ja sen lisäksi vielä kirsikkana kakun päälle päästiin palkkaamaan myös huolellista rimaosaamista nelijalkaiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti