torstai 5. helmikuuta 2015

Pete Huotarin haastajatehistreenit 27.1

 
 
Pete Huotari oli kouluttamassa haastajia 27.1.
 
Neron kanssa jo heti alussa oli ongelmia ja tosi moni rima tippui, vaikka rataa katsellessa ajattelin alun olevan suht helppo meille. 4 hypylle tein niiston ja vitos hypylle vastakäännöksen. Vaikeinta oli keretä nelosen niistoon. Pete laittoi mut juoksemaan kädet selän takana ja sillä saatiin myös rimoja pysymään ylhäällä.
 
7 hypylle tein valssin ja tarkoitus oli leikata 9 putkeen. Itse en kääntänyt rintamasuuntaa tarpeeksi ja juoksin ihan liian pitkälle, jonka takia Nero meni väärään päähän. Treenin ehkä avartavin kokemus oli, kun Pete laittoi mut ohjaamaan taas ilman käsiä ja heti 7 hypyn valssin jälkeen jäämään paikoilleen ja vaan kääntämään rintamasuuntaa. Itse en olisi ikinä uskonut, että Nero hakisi oikean putken pään jos jään niin taakse, mutta sinne se vaan meni. Oli tosi hienoa huomata kuinka vähällä ohjauksella koiran saa menemään sinne minne halutaan. Peten sanoin kaikki muu on vaan ylimääräistä.
 
Putken jälkeen juoksin hypylle 12 tekemään niiston ja persjätön, jonka jälkeen 13 valssi. Hypylle 15 tein taas valssin ja juoksin hyppyjen 11 ja 13 välistä kepeille. Nero haki väärään väliin ja sain taas laittaa kädet selän taakse ja juosta koiran linjaa päin, jolloin saatiin kepeille meno onnistumaan. Tämän pidemmälle ei Neron kanssa päästy.
 
Pitää alkaa useamminkin treenaamaan ilman käsiä. Hauskat ja opettavaiset treenit takana!
 
Katariina ja Nero


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti