keskiviikko 5. marraskuuta 2014

28.10.2014 Karstusen Jannen treenit huippikselle

Jo rataa ennalta  (lue: töissä työajalla) tutkaillessani sain päänsärkyä estevälistä 3-4. Ja kyllä, se oli yhtä haastava kohta kuin miltä se paperilla näyttikin :D.

Esteelle kaksi eli okserille tein harjoituksen vuoksi vastakäännöksen. Todellisuudessa peruskäännös olisi paljon parempi valinta, linja jatkoa ajatellen tulee helpommaksi. Mutta sitten... Ekalla yrittämällä tein kolmoselle ihan peruskäännöksen ja tadaa, homma onnistui ! Mutta toista kertaa se ei sitten enää toiminutkaan vaan Säde näppärästi loikkasi siinä sivussa ykkösen yli. Eli eikun työstämään...Seraava yritys oli käydä tavallaan kolmosen takana merkkaamassa ja sitten vain lähteä vetämään koiraa neloselle koira oikeassa kädessä. Sädehän hyppi edelleen ykköstä tai säntäsi sitten nelosen väärälle puolelle. Yrityksen ja erehdyksen kautta oikea suoritus lopulta löytyi.  Kolmas idea oli tehdä jaakotus kolmoselle ja tällöin nelonen tavallaan takaakiertona ja niistona ja tämähän toimi :). Lopulta kokeiltiin nelosta vielä ilman niistoa päällejuoksuna tavallaan kuvan ylemmän siivekkeen ympäri - ei huono!

Toinen minulle haastava kohta oli esteeltä 15 siirtyminen A:lle. Jäin siis esteen 15 "yläpuolelle" ja tein saksalaisen. Kyllähän se onnistui, mutta jostain syystä jäin aina siihen sitten sipsuttelemaan enkä osannut liikkua reippaasti pois tieltä :D. Sitähän sitten treenattiin kunnes Jannellekin kelpasi ;).

Kiva treeni ja jälleen paljon uusia ideoita ja oppeja, kiitos :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti