keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Jannen huippistreenit 16.9. -hieman viiveellä..

Syksyn kiireet ovat vieneet siihen malliin, että blogi-postauskin laahaa kuukauden myöhässä, ansioituneesta muistuttelusta huolimatta. Mutta treenin opit eivät suinkaan ole unohtuneet, päinvastoin! On jopa harjoiteltu kotiläksyjä! :)

Janne oli suunnitellut meille hyvän perustreenin, jossa samaa kuviota tehtiin eri ohjausvaihtoehdoilla: valsseilla, leikkauksilla, sokkareilla.. (yläosan treeni)


Ja olipas se yllättävän vaikeaa! Meillä nyt on Vissan kanssa ollut pakka muutenkin hieman levällään, kun kulunut vuosi on agilityssä ollut kovin katkonainen, mutta olen kuvitellut Vissalla olevan hyvä perusosaaminen. No jaa.. on tainnut tulla lipsuttua perusteiden kertauksessa.

Kokeiltiin siis ensimmäistä versiota sokkareilla, ja minä olin auttamattoman myöhässä siten, että kaarrokset valuivat pitkiksi ja toisaalta ihan turhaan itse seilasin kuviossa laidasta laitaan. Korjattiin sitten aika paljon minun omaa liikkumislinjaa: suoraan eteenpäin esteiden keskellä ja se paransi kyllä melko paljon koirankin tekemistä, mutta ei riittävästi. Siispä sokkareita kotiläksyksi. Kuten myös sivuttaisirtoamista alussa. Ja tämä treeni olikin kyllä siitä kiva, että se on helppo tehdä omatoimitreeninäkin, kun kyllä tajusi itsekseenkin toimiko vai ei :D Valsseillakaan minusta Vissa ei kääntynyt kaikissa kohdissa niin hyvin kuin olisi voinut, valssi-leikkaussekoitus toimi tällä kertaa parhaiten.

Me hinkkasimme siis yläosan kuvioita koko treeniaikamme eikä alaosan rataa ollenkaan, vaikka kävin toki siihenkin tutustumassa. Mutta todellakin tuollaiset perustreenit tekivät niin hyvää, ja vielä kun Janne videoi suorituksen ja katsottiin niitä videolta yhdessä, niin oli todella valaisevaa. Lisää tällaista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti