torstai 23. huhtikuuta 2015

Jennan haastajatreenit 21.4.2015


Alkuun heti Jennan treenistä ratapiirros. Ensimmäisenä ajatuksena oli, että miten tuonne ysille ehtii Neon kanssa tekemään edes poispäinkäännöksen ja toisekseen, että joudunko hyppimään itse puomin yli, sukeltamaan sen ali vai teenkö vaan täystörmäyksen siihen... Kamera mukaan ja hallille siis testaamaan tätä rataa. Koska järkkärin kanssa ei radalla voi juosta, niin muuna kuvituksena toimikoon treeneistä nappaisemani kuvat ihanista treenikavereista. 

Nero puomilla

Alkuun tein Neon kanssa kolmoselle vekkauksen ja vastakäännöksen. Ja pujottelun jälkeen japanilaisella putken ohi takaakiertoon. Sitten vaihdettiin valssi kolmoshypyn ja pujottelun väliin ja se oli kuin olikin parempi, vaikka minä ja valssit ei oikein yhteen sovita. Japanilainen toimi oikein hyvin tuossa putken ohituksessa, ja ne putket jos mitkä on Neon lempparia! 

 Jay puomilla

Nuutti valmistautuu lähdössä

Yllättävän hyvin sitä sitten kuitenkin ehti sen puomin kiertää ja poispäinkäännös toimi hyvin ysillä. Puomin jälkeinen elämä olikin sitten ohjaajalle (tai ainakin Neon puikoissa olevalle) treenin "lepohetki", kun enää en vaihtanut puomin toiselle puolelle, vaan putket 17 ja 18 ohjasin puomin toiselta puolen. Neolle vastakäsi ja askel putkeen 17 lähetyksessä heti hypylle 16 tehdyn vedon jälkeen ja putkeen 18 Neo kääntyikin jo automaattisesti. 18 putkelle putkijarrua ja koira tuli oikealle puolelle 19 hyppyyn nähden. Ilman putkijarrua vetäisi helposti sen verran pitkälle, että 19 olisikin ollut takaakierto. Tuo kun korjattiin, niin toimi hyvin. 


Nana puomilla

Miina puomilla

Kuten kuvista näkee pari huippuakin oli tuuraamassa haastajissa. Tämä oli oikein oiva treeni taas meille Neon kanssa. Saatiin harjoitella sitä ohjaajasta kaukana olemista ja ohjauksien toimimista näissä tilanteissa. Samoin taas minulle suotiin mahdollisuuksia opetella taas "karkaamaan" Neolta, eli mahdollisuuksien mukaan jättää tuo turboahdettu karvakasa suorittamaan itsenäisesti esteitä ja itse liikkua jo kohti uusia esteitä.

Milo haluaisi jo palkkaa tai vaihtoehtoisesti lisää äksöniä ;)

Treeniterkuin,
Ulla ja Neo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti