sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Jennan huipputreenit 3.2.2015

Helmikuu pyrähti käyntiin ja loppukauden kouluttajaksi tuli Jenna Caloander. Tiedossa on siis loistavia treenejä hyvällä fiiliksellä. Koiranahan toimii nyt Milla, joka siis siirtyi Ellin tilalle mammaloman ajaksi. 


Kauhun sekaisin tuntein katsoin rataa, koska takaatyönnöistä olen kadottanut rytmityksen kokonaan. Myös keppien avokulmat ovat jääneet liian vähälle treenaukselle. Vaikka fiilis oli hyvä ennen treenejä painoi pieni univaje fyysistä kuntoa alas. 

Noh eikun radalle. alku sujui todella hienosti. Putki/puomi erottelu ei tuottanut mitään ongelmia. Ongelmat alkoivat kuten pelkäsin esteeltä 6, joka oli toinen takaatyöntö. Pienellä hinkkauksella saatiin tuo toinen kuntoon, mutta vika tuotti ongelmia vähän liikaakin. Ennakoin putkelle lähtöä niin paljon, että esteen 7 työntö jäi aina vain vajaaksi. Ratkaisuksi tuohon ongelmaan oli, että juoksin putken ulkopuolella ja leikkasin kepeille. Hyvin kesti Milla niin takaaleikkauksen kun avokulmankin. Ekalla yrittämällä ei tahtonut Milla kääntyä poispäinkäännöllä 16 putkeen, mutta muistuttelun jälkeen alkoi sekin sujua. Linja 17-18 ei tuottanut ongelmia ja kerkesin hyvin 18 takaakierrollekkin. Loppu rata ei tuottanut mitään ohgelmia. Koska oma ja Millan kunto oli hieman heikennyt pentujen takia, päätimme keskittyä Millan puomin ylösmenoihin, jotka ovat todella hilkulla. Lähes 10 min pähkäilyn jälkeen löysimme vihdoin paikan johon alan laittamaan pumpperia. Vaikka Millan onkin pieni maxi sillä on yllättävän pitkä askel puomille tultaessa. 

Voin sanoa, että hyvät treenit, parempi mieli.

Minna & Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti