tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kiitos ja kumarrus!


Vastahan istuttiin aloituspalaverissa Sotungin koululla ja nyt kauden treenit ovatkin jo ohi. Jennan viimeiset treenit huippikselle juostiin varsin sateisessa säässä, mutta sehän ei meitä hidastanut, aurinkoinen Jenna piti siitä huolen. Ja se aika mitä ei juostu radalla, istuttiin buffakopissa piknikillä, tehokasta :)

Jenna oli kehitellyt taas hauskat ja vauhdikkaat kuviot. A:n ja putken erottelu aiheutti päänvaivaa monelle, koska jos ohjaaja ei ollut ajoissa, moni koira päätyi putkeen tai mahdollisesti ohi molemmista esteistä, kun jäi kiinni puomin takana leijeröivään ohjaajaan. Omakin koira kaipasi yksittäin muutaman kerran A:n vahvistusta ennen kuin lukitsi mistä on kyse, sen jälkeen ei vilkaissutkaan ansaputkea, vaan porhalsi eteenpäin.
Pujottelussa kokeilimme poispäinkääntöä keinulle  ja takanaleikkausta kepeille, jonka jälkeen keinun sai ohjattua sisäkautta, ja ensimmäinen vaihtoehto toimi ehdottomasti paremmin. 15-hypyllä viskileikkaus käänsi todella nätin linjan seuraavalle hypylle, vaikka hyvin tuohon olisi voinut valssi-valssi tai sokkarikuvioitakin tehdä.

Lopulta saatiin rata puhtaana läpi, siihen on hienoa päättää kausi. Mukavana yllätyksenä kotiin ehtiessä Jenna olikin jo toimittanut videon tuosta suorituksesta.

Kiitokset kauden mahtaville koutseille Janne, Ville, Pete ja Jenna! Kiitos mukavat treenikaverit! Kiitos HSKH! Aurinkoista kesää ja aurinkoisia treenejä ja kisoja kaikille, nauttikaa koiranne kanssa yhdessä tekemisestä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti